Categorized | Bleona Qereti

Bleona Qereti NUDO

Bleona Qereti NUDO

Sipas informacioneve më të fundit, këngëtarja e njohur shqiptare, Bleona Qereti Nudo është duke punuar në Amerikë për albumin e saj më të fundit në gjuhën angleze, të cilin do ta hedhë në tregun amerikan shumë shpejt. Të njëjtat burime na pohojnë se Bleona i ka publikuar tashmë dy prej këngëve të reja, të cilat i përkasin rrymës ‘Britney-Pop’. Ende nuk i njohim titujt e këtyre këngëve, pasi ato nuk janë shpërndarë në sitet e tjera në internet, siç ndodh rëndom me këngët e të gjithë këngëtarëve.

Bleona Qereti Nudo ka zgjedhur që fansat e saj t’i dëgjojnë këto këngë vetëm përmes adresës së saj në internet www.bleonaqereti.com. Ju mjafton ta lini faqen hapur dhe të prisni të luhen këngët njëra pas tjetrës.  Por Bleona veç këngëve të reja, për të gjithë vizitorët e faqes së saj ofron edhe një mundësi tjetër shumë interesante, një risi.

Bleona Qereti NUDO

Të gjithë ata që duan të shijojnë format e përkryera të këngëtares, (përmes fotove natyrisht) le t’i hedhin dhe një sy galerisë së saj. Për herë të parë, Bleona Qereti Nudo

Bleona Qereti Nudo

Bleona Qereti Nudo

shfaqet me një fustan tyl, pa reçipeta, me bikini. Mjaft seksi dhe me një gjoks për t’u përgëzuar, pasi iu ka shpëtuar deri më tani ndërhyrjeve plastike që kanë bërë shumë të tjera në botën e artit.

Bleona Qereti NUDO

Leave a Reply

Npire Entertainment TV

Npire TV